Limoncello Tarts
TM5 TM6

Limoncello Tarts

4.9 (8 évaluations )

Ingrédients

Walnut and Rosemary Pastry

  • 80 g walnuts, chopped
  • 40 g brown sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 230 g wholemeal flour
  • 120 g unsalted butter, diced
  • 1 large egg
  • wholemeal flour, for dusting

Limoncello Filling and Topping

  • 80 g sugar
  • 1 Tbsp lemon zest
  • 80 g limoncello
  • 60 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)
  • 1 large egg
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 200 g whipping cream
  • 8 fresh figs, cut in eighths

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2244 kJ / 536 kcal
Protides
10 g
Glucides
44 g
Lipides
32 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives