Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
TM6 TM5

Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze

4.7 ( 10 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 220 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast crumbled
  • 200 g spelt flour
  • 200 g strong white bread flour plus extra for dusting
  • 20 g olive oil plus extra for greasing
  • 1 tsp fine sea salt

Balsamic Reduction

  • 250 g balsamic vinegar
  • 25 g granulated sugar

Topping

  • 4 Tbsp red pepper pesto
  • 250 g mozzarella sliced
  • 6 slices prosciutto torn in large pieces (approx. 80 g)
  • 2 nectarines each sliced in 8 segments
  • 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 50 g rocket leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
769.3 kcal / 3218.8 kJ
Protides
36.6 g
Lipides
25 g
Glucides
100.1 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
10.3 g
Sodium
1522.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives