Thai Fish Curry
TM6 TM5

Thai Fish Curry

4.9 (47 évaluations )

Ingrédients

  • 3 dried bird's eye chilies, small
  • 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
  • ½ oz garlic cloves
  • ½ oz fresh lemongrass
  • ½ oz shrimp paste
  • 4 fresh kaffir lime leaves
  • ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
  • 24 oz water, divided
  • 2 oz fish sauce, divided
  • 24 oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
    ou 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets
  • ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
  • 1 oz palm sugar
  • 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1674 kJ / 400 kcal
Protides
24 g
Glucides
9 g
Lipides
29 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives