
Appareils et accessoires
Korean Beef Sauté
Préparation 10min
Total 1h 25min
2 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
696 kcal /
2912 kJ
Protides
50 g
Lipides
50 g
Glucides
13 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
544 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Saucy Sautés
10 Recettes
États-Unis
États-Unis