Appareils et accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Préparation 10min
Total 1h 35min
2 porties
Ingrédients
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
52 g
Calories
2899 kJ /
693 kcal
Lipides
42.5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Uiensoep
1h
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Kip met citroen
50min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Paprika's in zoetzure saus
30min
Geroerbakte groenten
10min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min