Versions compatibles
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 1 tl gemalen koriander
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen gember
- 650 g kip (1 volledige kip, zie tip)
- 200 g courgette, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 150 g uien, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 zakje saffraan, gemalen
-
200
g gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
ou 200 g water + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protides
- 52 g
- Glucides
- 17.3 g
- Lipides
- 42.5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Pas d’évaluation
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Gazellehoorns
1h
Couscous met lam en groenten
50min
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min