Appareils et accessoires
XXL - Pompoensoep
Préparation 35min
Total 50min
12 porties
Ingrédients
-
verse gember in dunne plakjes gesneden40 g
-
uien gehalveerd200 g
-
knoflookteentje2
-
komijn, gemalen1 ½ el
-
paprika, zoet2 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen2 tl
-
koriander, gemalen2 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
pompoen vlees1200 g
-
water1000 g
-
400 g waterwitte wijn400 g
-
tomatenpuree (optionnel)60 g
-
4 groentebouillonblokjesgroentebouillonpasta4 volle tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
lente-uitjes5
-
room, elk type (van koemelk)400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
218 mg
Protides
3 g
Calories
943 kJ /
225 kcal
Lipides
17 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winter recepten
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Broccolisoep
15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Romige courgettensoep
35min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Pompoensoep met room
35min
Verse Tomatensoep
30min