Appareils et accessoires
Spiced pork terrine
Préparation 20min
Total 24h
15 slices
Ingrédients
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
7 g
Calories
1176 kJ /
285 kcal
Lipides
27 g
Fibre
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French Tradition on your Table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Pas d’évaluation
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Chocolate Nougat Bars
2h 30min
Thai Green Curry Paste
15min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Bloody Maria
2h 45min
Caramel toffees
2h
Lassi
5min
Tikka paste
1h
Date and tamarind chutney
8h 50min
Kaffir lime granita
40min
Spaetzle
35min