
Appareils et accessoires
Creamy mustard chicken stew
Préparation 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut into pieces100 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
garlic cloves2
-
mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut into cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
chicken stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breast fillets, skinless cut into cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
340 kcal /
1419 kJ
Protides
35 g
Lipides
12 g
Glucides
20 g
Fibre
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Grab & go
9 Recettes
Suisse
Suisse