Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Protides
- 42.6 g
- Glucides
- 34.9 g
- Lipides
- 45.5 g
- Graisses saturées
- 22.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 836.8 mg
Recettes alternatives
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken à la king
40min
Pastitsio
1h 30min
Mushroom and bacon pasta
30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Lamb spezzatino
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Classic meatloaf
1h 35min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h