Pearl rice meatballs

Pearl rice meatballs

4.5 6 évaluations
Préparation 30min
Total 2h
32 pieces

Ingrédients

  • sushi rice
    200 g
  • pork belly cut into pieces (5 cm) (see Variation)
    350 g
  • fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)
    3 - 4
    10 g dried shiitake mushroom, soaked (see Tips)
  • carrot
    25 g
  • canned water chestnuts drained and cut into halves
    20 g
    20 g red radishes, cut into halves
  • piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
    5 - 10 g
  • spring onion/shallot cut into pieces (2 cm)
    20 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • cornflour
    1 tsp
  • soy sauce
    20 g
  • water
    600 g

Infos nut. par 1 piece

Calories 54 kcal / 225 kJ
Protides 3 g
Lipides 2 g
Glucides 6 g
Fibre 0.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...