Steamed cabbage and pork dumplings
TM5 TM6

Steamed cabbage and pork dumplings

4.7 (74 évaluations )

Ingrédients

Dumpling wrappers

  • 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
  • 150 g water
  • 300 g plain flour
  • ¼ tsp salt
  • water, plus extra as needed

Filling and dumplings

  • 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
  • 1 ½ tsp salt
  • 350 g pork mince
  • 530 g water
  • 20 g soy sauce
  • 10 g rice wine
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp sesame oil (15 g)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
318 kJ / 76 kcal
Protides
3 g
Glucides
7 g
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives