Appareils et accessoires
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Préparation 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
579.5 mg
Protides
13.9 g
Calories
2505 kJ /
607 kcal
Lipides
34.8 g
Fibre
14.1 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Broccoli salad
10min
Basil pesto
10min
Beetroot salad
10min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Coconut turmeric fish curry
40min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Colourful quinoa salad
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Spinach and feta muffins
40min