Appareils et accessoires
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Préparation 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
579.5 mg
Protides
13.9 g
Calories
2505 kJ /
607 kcal
Lipides
34.8 g
Fibre
14.1 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot cake bliss balls
40min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Beetroot risotto
35min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Satay noodle salad
35min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Miso coleslaw
20min
Coconut and beetroot balls
40min
Peanut and soba noodle slaw
20min