Versions compatibles
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 37 g
- Fibre
- 12.4 g
Recettes alternatives
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Mediterranean vegetable bake
50min
Bircher muesli
12h 10 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Rice salad
1h
Eggplant cannelloni
1h 35min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Mushroom stroganoff
20 min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Courgette strudel
1h 20min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min