Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lemon chilli dressing
- 4 pieces lemon peel (1 x 5 cm), no white pith
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
Vegetable bake
- olive oil, for greasing
- 1 - 2 Ruby Lou potatoes, peeled and cut into very thin slices (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 300 g sweet potato, cut into pieces (4-5 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g zucchini, cut into pieces (4-5 cm)
- 40 g cornflour
- 80 g red onion, cut into thin strips
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into slices
- 30 g fresh baby spinach leaves, to serve
- 70 g goat's milk feta, crumbled, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1087.5 kJ / 258.8 kcal
- Protides
- 7.9 g
- Glucides
- 25.5 g
- Lipides
- 12.3 g
- Graisses saturées
- 3.2 g
- Fibre
- 6.6 g
- Sodium
- 359.7 mg
Recettes alternatives
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Caribbean curry
40min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable chilli
50min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min