Versions compatibles
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 5.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Snelle Thaise kipcurry
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Penne met mosselen
1h 5min
Mosselen met frietjes
45min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Arabische kip met couscous
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Paella met kidneybonen
55min