Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
TM5 TM6

Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten

4.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 600 g water
  • 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
  • ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
  • 50 g verse koriander
  • 100 g verse babyspinazie
  • 40 g olijfolie
  • 1 tl zout
  • 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
  • 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
  • ¼ tl gemalen kurkuma
  • 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
  • 1 tl suiker
  • ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
  • 2 tl citroensap
  • 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
  • 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
  • 250 g Griekse yoghurt
  • verse koriander, plus extra als garnituur

Infos nut.
par 1 portie
Calories
1830 kJ / 437 kcal
Protides
36 g
Glucides
28 g
Lipides
18 g
Fibre
5.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives