Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (optionnel)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (optionnel)
ou 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (optionnel) - 1 snuifje witte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 996 kJ / 238 kcal
- Protides
- 22.7 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 14.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Appel strudel
1h 45min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Hot dogs
35 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min