Versions compatibles
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protides
- 38.8 g
- Glucides
- 30.1 g
- Lipides
- 24.8 g
- Fibre
- 5.45 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vislasagne met courgette
1h
Griekse varkensstoofpot
45 min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35 min
Erwten met ham
25min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min