Appareils et accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Préparation 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
574.2 kJ /
137.2 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
1 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Bearnaisesaus
15min
Asperge-watermeloen salade
40min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Hollandaisesaus
15min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Mayonaise
5min