Appareils et accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Préparation 25min
Total 1h 15min
8 porties
Ingrédients
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
902.1 mg
Protides
16 g
Calories
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Lipides
29.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
17.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Pisco sour
10min
Kalkoenburgers
1h 25min
Steak tartaar
30min
Forelmousse
5min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min