Fish and potatoes with tomato sauce
TM5 TM31 TM6

Fish and potatoes with tomato sauce

4.6 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 6 hake steaks (120-200 g each)
    ou 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 2 tsp salt, adjust to taste
  • 150 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 50 g white wine (optionnel)
  • 400 g tomatoes, cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1269 kJ / 302 kcal
Protides
33 g
Glucides
25 g
Lipides
7 g
Fibre
3.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives