Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
TM6 TM5

Black-eyed Bean Stew with Baby Squid

4.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

  • 120 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 500 g ripe tomatoes cut in pieces
    ou 500 g tinned chopped tomatoes
  • 15 g tomato purée
  • 100 g mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)
  • 1 Tbsp sweet paprika
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 350 g black-eyed beans, dried soaked for at least 4 hours
    ou 350 g dried green lentils rinsed and drained
  • 350 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 270 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)
  • 1000 g whole baby squid cleaned, fresh or defrosted
    ou 1000 g raw squid rings fresh or defrosted
  • salt plus extra for squid
  • ground black pepper plus extra for squid
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (optionnel)
  • fresh coriander chopped (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
320 kcal / 1339 kJ
Protides
32 g
Lipides
9 g
Glucides
22 g
Fibre
11.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives