Appareils et accessoires
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Préparation 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
194.3 mg
Protides
3.8 g
Calories
702.4 kJ /
167.9 kcal
Lipides
8.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
19.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Massaman curry
45min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
NZ mustard sauce
15min
Banana bread
1h 40min
Homemade toasted muesli
30min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Smoked salmon terrine
24h 25min
Best ever carrot cake
1h 35min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min