Steamed mushroom and egg pots

Steamed mushroom and egg pots

3.8 13 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • ghee plus extra for greasing
    1 tbsp
  • Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
    40 g
  • eschalots
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed mushrooms cut into halves
    300 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 192.5 kcal / 809.3 kJ
Protides 12.4 g
Lipides 14.8 g
Glucides 2.5 g
Fibre 1.5 g
Graisses saturées 7.4 g
Sodium 277.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...