
Appareils et accessoires
Steamed mushroom and egg pots
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
192.5 kcal /
809.3 kJ
Protides
12.4 g
Lipides
14.8 g
Glucides
2.5 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
7.4 g
Sodium
277.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande