
Appareils et accessoires
Quark and herb spread
Préparation 5min
Total 5min
13 portions
Ingrédients
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Infos nut. par 1 portion
Calories
39.8 kcal /
164.4 kJ
Protides
5.2 g
Lipides
1 g
Glucides
1.7 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0.6 g
Sodium
401.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande