Quark and herb spread

Quark and herb spread

4.8 6 évaluations
Préparation 5min
Total 5min
13 portions

Ingrédients

  • radishes
    140 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fresh dill leaves only
    3 sprigs
  • quark cheese (see Tips)
    450 g
  • tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)
    1
  • pouring (whipping) cream
    20 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 39.8 kcal / 164.4 kJ
Protides 5.2 g
Lipides 1 g
Glucides 1.7 g
Fibre 0.4 g
Graisses saturées 0.6 g
Sodium 401.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...