Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ red onion (approx. 90 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp apple cider vinegar
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 8 sprigs fresh basil (approx. 10 g), leaves only
- 25 g flaked almonds
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 garlic clove
- 500 g water
- 500 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g rocket
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 30.2 g
- Fibre
- 8.8 g
Recettes alternatives
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Feta, spinach and potato frittata
1h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h