Pollock and Spinach Lasagne

Pollock and Spinach Lasagne

4.7 36 évaluations
Préparation 15min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • pollock fillets sliced (1 cm)
    500 g
  • lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ¾ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    30 g
  • frozen chopped spinach thawed, drained
    300 g
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    40 g
  • plain flour
    70 g
  • milk
    650 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • dried basil
    ½ tsp
  • dried lasagne pasta sheets
    12
  • mozzarella sliced (5 mm)
    120 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 494 kcal / 2066 kJ
Protides 35.7 g
Lipides 18 g
Glucides 47.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...