Creamy blue cheese with shell pasta

Creamy blue cheese with shell pasta

3.1 12 évaluations
Préparation 10min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • water
    1000 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • large shell pasta
    300 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • brown onion (approx. 180 g), cut into halves
    1
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • salted butter
    30 g
  • dry white wine
    30 g
  • plain flour
    30 g
  • full cream milk
    400 g
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste, plus extra for serving
    1 - 2 pinches
  • Danish blue cheese broken into pieces, plus extra for serving
    100 - 120 g
  • walnuts cut into pieces, to serve
    50 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 666 kcal / 2799 kJ
Protides 22.6 g
Lipides 34 g
Glucides 65.6 g
Fibre 5.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...