Appareils et accessoires
Masala bread rolls
Préparation 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingrédients
-
water plus extra for brushing300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting430 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
tandoori paste (see Tips)80 g
-
poppy seeds (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
262.5 mg
Protides
6.4 g
Calories
968.1 kJ /
230.5 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
34.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai red curry paste
15min
Tandoori paste
5min
Everyday Indian curry paste
30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Garam masala powder
5min
Brazilian cheese puffs
20min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Mango and turmeric sorbet
10min
Herb and garlic dip
10min