
Appareils et accessoires
Salami, pea and corn fritters
Préparation 35min
Total 40min
24 portions
Ingrédients
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Infos nut. par 1 portion
Calories
56.4 kcal /
237 kJ
Protides
2.6 g
Lipides
3 g
Glucides
4.5 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.8 g
Sodium
164.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande