
Appareils et accessoires
Chicken and pesto risoni
Préparation 25min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only (approx. 20 g)3 - 4 sprigs
-
olive oil40 g
Chicken pasta
-
carrot cut into pieces (2 cm)150 g
-
leek white and light green parts only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water500 g
-
dried risoni pasta250 g
-
frozen green peas thawed100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
627.5 kcal /
2636 kJ
Protides
32.3 g
Lipides
32.6 g
Glucides
48.7 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
7.5 g
Sodium
452.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

3 cheers for chicken
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande