Tuna mornay

Tuna mornay

4.3 422 évaluations
Préparation 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • unsalted butter plus extra for greasing
    40 g
  • penne pasta
    300 g
  • boiling water for soaking
  • tasty cheese cut into pieces
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    2 tbsp
  • milk
    350 g
  • canned tuna drained
    425 g
  • canned sweet corn kernels drained (approx. 250 g after draining)
    410 g
  • canned creamed corn
    410 g
  • paprika
    ¼ tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    ¼ tsp
  • lemon juice (optional)
    1 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 638.3 kcal / 2680.9 kJ
Protides 35.7 g
Lipides 26.7 g
Glucides 60.8 g
Fibre 6.1 g
Graisses saturées 14.6 g
Sodium 1190.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...