Tuna mornay
TM6 TM5 TM31

Tuna mornay

4.3 (415 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 300 g penne pasta
  • boiling water, for soaking
  • 200 g tasty cheese, cut into pieces
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 60 g panko breadcrumbs
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp plain flour
  • 350 g milk
  • 425 g canned tuna, drained
  • 410 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 250 g after draining)
  • 410 g canned creamed corn
  • ¼ tsp paprika
  • ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 1 tbsp lemon juice (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2680.9 kJ / 638.3 kcal
Protides
35.7 g
Glucides
60.8 g
Lipides
26.7 g
Graisses saturées
14.6 g
Fibre
6.1 g
Sodium
1190.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives