Baked Penne with Vegetables
TM6 TM5

Baked Penne with Vegetables

4.5 (130 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1500 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 500 g penne (short, dried pasta)
  • 25 g olive oil, plus 1 Tbsp for pasta
  • 1 garlic clove
  • 25 g olive oil
  • 100 g Swiss chard, cut in pieces
  • 200 g courgettes, sliced
  • 25 g fresh basil leaves
  • 1 pinch ground black pepper
  • 500 g milk
  • 25 g plain flour
  • 25 g salted butter, diced, plus extra for greasing
    ou margarine, plus extra for greasing
  • 80 g mascarpone
  • 250 g cherry tomatoes, halved

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2335 kJ / 558 kcal
Protides
25 g
Glucides
69 g
Lipides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives