Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
TM6 TM5

Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad

4.5 (94 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces
  • 2 - 4 sprigs fresh thyme, to taste
  • 100 g olive oil, plus 2 Tbsp
  • 50 g balsamic vinegar
  • 1 Tbsp wholegrain mustard
  • 2 - 3 garlic cloves
  • 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¾ tsp ground black pepper, or to taste
  • 800 g water
  • 250 g pearled spelt, rinsed
  • 350 g tenderstem broccoli, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g red onions, thinly sliced
  • 100 g black olives
  • 4 Tbsp pumpkin seeds
  • 15 g fresh parsley leaves, roughly chopped, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1044 kJ / 250 kcal
Protides
5.8 g
Glucides
28.5 g
Lipides
11.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives