Appareils et accessoires
Millet flour bread
Préparation 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingrédients
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.5 g
Calories
1247 kJ /
298 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
4.7 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten-free Baking
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Almond Milk (Metric)
1h 20min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten-Free Crepes
45min
Paella with kidney beans
55min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Vegan Brownies
2h 40min