Beef Chili
TM5 TM6

Beef Chili

3.1 (33 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp coriander seeds
  • ¼ tsp cumin seeds
  • 5 ½ oz carrots, cut into 1 in. pieces (approx. 2 med. carrots)
  • 4 oz red bell peppers, cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)
  • 4 oz green bell peppers, cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)
  • 12 ½ oz yellow onions, quartered (approx. 2 med. onions)
  • 5 garlic cloves
  • 4 serrano chilies, seeds and stems removed
  • 1 oz olive oil
  • 16 oz sirloin steak, cubed (½ in.)
  • 1 can red kidney beans (15 oz), drained
  • 1 can diced tomatoes (15 oz)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 2 tbsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube
  • 1 oz dark chocolate, 70% cacao

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1526 kJ / 364.7 kcal
Protides
21.8 g
Glucides
28.6 g
Lipides
18.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
7.9 g
Sodium
368.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives