Appareils et accessoires
Quinoa biscuits
Préparation 10min
Total 1h
20 pieces
Ingrédients
-
butter, unsalted120 g
-
40 g molassesgolden syrup40 g
-
baking soda1 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
vinegar½ tsp
-
150 g oat flakes, (glutenfree)quinoa flakes150 g
-
water100 g
-
brown sugar120 g
-
gluten-free all-purpose flour mix (see tip)170 g
-
desiccated coconut30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.8 g
Calories
612 kJ /
145 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1.4 g
Glucides
20.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten-free Baking
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Pas d’évaluation
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5h 15min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Fruit Ice Cream
5min
Quinoa and Carrot Bites
30min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Chocolate chip gluten-free loaf
1h 10min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min