White Bean Purée and Anchovy on Crostini
TM6 TM5 TM31

White Bean Purée and Anchovy on Crostini

4.8 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Chilli Oil

  • 200 g olive oil
  • 1 Tbsp dried chilli flakes
  • 2 dried red chillies whole
    ou 2 fresh red chillies long, ends removed

Bean Purée

  • 3 garlic cloves unpeeled
  • 40 g olive oil
  • 30 g lemon juice
  • 800 g tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • ½ fresh red chilli deseeded if preferred and cut in halves (optionnel)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • ½ tsp dried rosemary
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp smoked paprika to taste
  • ¼ tsp sea salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Assembly

  • 40 - 50 g anchovy fillets, in oil drained and separated
  • 1 baguette thinly sliced and toasted

Infos nut.
par 1 piece
Calories
127 kcal / 535 kJ
Protides
3.5 g
Lipides
8.5 g
Glucides
8.5 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives