White Bean Purée and Anchovy on Crostini
TM6 TM5 TM31

White Bean Purée and Anchovy on Crostini

4.8 (5 évaluations )

Ingrédients

Chilli Oil

  • 200 g olive oil
  • 1 Tbsp dried chilli flakes
  • 2 dried red chillies, whole
    ou 2 fresh red chillies, long, ends removed

Bean Purée

  • 3 garlic cloves, unpeeled
  • 40 g olive oil
  • 30 g lemon juice
  • 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (optionnel)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ tsp dried rosemary
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp smoked paprika, to taste
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Assembly

  • 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
  • 1 baguette, thinly sliced and toasted

Infos nut.
par 1 piece
Calories
535 kJ / 127 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
8.5 g
Lipides
8.5 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives