Carrot and Chickpea Spread
TM6

Carrot and Chickpea Spread

4.6 (65 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g olive oil
  • 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g honey
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 245 g tinned chickpeas, drained, rinsed (drained weight)
  • 100 g tahini
  • 20 g lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
706.6 kJ / 168.9 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
13.1 g
Lipides
12.1 g
Graisses saturées
1.6 g
Fibre
3.4 g
Sodium
270 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives