Appareils et accessoires
Apricot macadamia biscuits
Préparation 15min
Total 40min
30 portions
Ingrédients
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1.9 mg
Protides
1.1 g
Calories
336.9 kJ /
80.2 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini slice
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chewy pistachio biscuits
45min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Chocolate and nut biscuits
55min
Chocolate energy bars
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Spinach and feta muffins
40min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Orange and almond cake
2h 20min