Appareils et accessoires
Peanut caramel slice
Préparation 25min
Total 5h 35min
16 portions
Ingrédients
-
roasted unsalted peanuts (see Tips)260 g
-
water for soaking
Base
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing60 g
-
rolled oats150 g
-
pecans (see Tips)50 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
desiccated coconut20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
Filling
-
pitted Medjool dates100 g
-
coconut cream60 g
-
virgin coconut oil30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
banana100 g
Topping
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
grapeseed oil3 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
8.3 mg
Protides
6.8 g
Calories
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dark chocolate frosting
10min
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Banana and oat mini muffins
40min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Healthy banana bread
1h 15min