
Appareils et accessoires
Freckle cake
Préparation 40min
Total 26h 40min
14 portions
Ingrédients
Cake
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (2-3 cm)750 g
-
honey400 g
-
natural vanilla extract2 tbsp
-
gluten free baking powder1 tbsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
eggs4
-
extra virgin coconut oil100 g
-
coconut oil (liquid)70 g
-
coconut flour120 g
-
raw cacao powder80 g
Chocolate 'buttercream' frosting
-
coconut cream plus extra for blending150 g
-
dairy free milk chocolate broken into pieces400 g
-
coconut oil (liquid)50 g
-
icing sugar80 g
-
warm water for softening
Infos nut. par 1 portion
Calories
540.6 kcal /
2270.8 kJ
Protides
7.4 g
Lipides
31.1 g
Glucides
60.4 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
17.2 g
Sodium
212.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande