
Appareils et accessoires
Pumpkin and golden syrup pudding
Préparation 20min
Total 1h 10min
12 portions
Ingrédients
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Infos nut. par 1 portion
Calories
275.2 kcal /
1151.6 kJ
Protides
4.7 g
Lipides
17 g
Glucides
26 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
10.2 g
Sodium
322.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande