Appareils et accessoires
Butterfly cakes
Préparation 20min
Total 1h
12 portions
Ingrédients
-
eggs2
-
honey140 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
buttermilk190 g
-
extra virgin coconut oil softened120 g
-
self-raising flour250 g
-
pouring (whipping) cream to serve (see Tips)150 g
-
jam of choice, to serve (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
182 mg
Protides
4.4 g
Calories
1119.9 kJ /
266.7 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
12.7 g
Glucides
27.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Home-style sponge cake
2h 30min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip muffins
40min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Basic muffin mix
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Lemon and coconut blondies
40min
Buttermilk scones
35min
Too easy chocolate cake
50min