Versions compatibles
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protides
- 2.4 g
- Glucides
- 10.7 g
- Lipides
- 6.3 g
- Graisses saturées
- 0.9 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 65.8 mg
Recettes alternatives
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Fennel, date and nut bread
1h 15 min
Israeli couscous salad
1h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min