Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protides
- 165.9 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 141.5 g
- Graisses saturées
- 32.2 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodium
- 10379 mg
Recettes alternatives
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Pork and prawn dumplings
55 min
Teriyaki sauce
25min
Coconut poached chicken salad
45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Pork san choy bau
25min
Wonton soup (pork)
45min