![Gyoza meatballs Gyoza meatballs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e554c354-6af0-48e8-819b-28ab7687a1c0/Derivates/f57f17a0-dea1-40b6-9fea-feeb436b4cce.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protides
- 165.9 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 141.5 g
- Graisses saturées
- 32.2 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodium
- 10379 mg
Recettes alternatives
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Coconut poached chicken salad
45min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Okonomiyaki
30min
Buttermilk and jalapeño marinade
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Hoisin pork bowl
30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
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Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
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Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
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Chinese five spice beef cheeks
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Thai-style grilled pork skewers
7h 25min