Curried Sausages and Lentils

Curried Sausages and Lentils

4.7 15 évaluations
Préparation 20min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • fennel seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • ground turmeric
    2 tsp
  • fresh ginger peeled
    ¾ in.
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilies (e.g. serrano), deseeded if preferred
    1 - 2
  • cilantro
    4 sprigs
  • olive oil
    1 tbsp
  • carrot cut into pieces (approx. ¾ in.)
    3 ½ oz
  • celery stalks cut into pieces (approx. ¾ in.)
    2
  • red bell peppers deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)
    3 ½ oz
  • soy sauce
    2 tbsp
  • tamarind paste
    1 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • brown sugar
    1 tbsp
  • water
    31 ½ oz
  • French green lentils dry (see Tip)
    10 ½ oz
  • sausages uncooked (e.g. good quality Angus beef)
    24 oz
  • canned coconut cream
    9 ½ oz
  • peanut butter
    2 oz
  • broccoli broken into florets (approx. 1 in.)
    5 ½ oz
  • cauliflower broken into florets (approx. 1 in.)
    5 ½ oz
  • fresh green beans trimmed and cut into thirds
    3 ½ oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 1199 kcal / 5017 kJ
Protides 55 g
Lipides 81 g
Glucides 69 g
Fibre 30 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...