Cauliflower Cheese Bake

Cauliflower Cheese Bake

4.3 26 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 25min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves divided
    3
  • parsley
    3 sprigs
  • bread
    3 oz
  • salt plus extra to taste
    ¼ tsp
  • olive oil divided
    2 tsp
  • Gruyère cheese aged, cut into pieces
    3 oz
  • Parmesan cheese
    2 oz
  • water divided
    26 oz
  • cauliflower cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
    35 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • low fat milk
    10 oz
  • corn starch
    ½ oz
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
    1 tsp thyme, fresh, (approx. 3 stems)
  • light cream cheese e.g. Neufchâtel
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 248 kcal / 1038 kJ
Protides 14 g
Lipides 13 g
Glucides 22 g
Fibre 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...