Appareils et accessoires
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Préparation 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
6 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Leek and Potato Soup
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Vegan "Beefy" Burger
1 h 40 min
Vegan "Crab" Cakes
1 h 10 min
Vegetarian Lasagna
2 h 30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 h 25 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 h 45 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min