Appareils et accessoires
Easy coconut cake
Préparation 15min
Total 1h 45min
12 slices
Ingrédients
Cake
-
unsalted butter cut into pieces, softened, plus extra for greasing250 g
-
lemon zest (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
raw sugar100 g
-
desiccated coconut250 g
-
eggs6
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
Custard filling
-
raw sugar40 g
-
gluten free cornflour30 g
-
egg1
-
full cream milk250 g
-
rum (optional)4 tbsp
-
pure icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
169.5 mg
Protides
6.6 g
Calories
1845 kJ /
439.3 kcal
Lipides
34.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
24.4 g
Glucides
26.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Chocolate and nut biscuits
55min
Vitality truffles
25min
Quick almond biscuits
35min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h