Appareils et accessoires
"Hug in a mug" chicken soup
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh brown mushrooms cut into halves100 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
chicken breast fillets cut into pieces (2 cm)500 g
-
plain flour50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
fresh crusty bread to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1101.3 mg
Protides
35.2 g
Calories
1663.4 kJ /
396.1 kcal
Lipides
13.6 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
30.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budding Chef
10 Recettes
International
International
Cookidoo® Served 2021
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Outdoor eating and camping
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Your Cookidoo® Souper Star
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable stock paste
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Steamed rice
25min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Apricot chicken risotto
30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Tuna mornay
45min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min